Di taja OLEH:

11/30/2009

Aku Keseorangan..

Asslamualaikum semua.......

hurrmm..aku sgt bosan dikala ini..sangat2 bosan..nk buat keje pon xde mud da..

Kawan2 sepejabat aku sume nyer amik cuti xtra..hukhuk... aku plak ygng terkontang kanting kt opis nih.. sorang2..huhu

Nak buat ape yer sorg2 nih..?? sesape ader cadangan x..??

tapi aku tgk BLOG aku nih macam sunyi jer..huh..!!! patut la lame giler xupdate.. hurrmm..jap lagi aku nk update entry2 yg patot aku updete eh..skng nih xde mud lagi..hikhik.. tunggu la yer..

k la..daaaaaaaaaa..

11/20/2009

Good Or Sad News For me..???

Salam semua blogger..
lame nyer aku xupdate blog aku ni.. huhu..minx maaf banyak2 ok..sbnar nyer aku terlalu banyak keje yg perlu di setel kn sblm raya aji nih..sbb tu mcm bz sgt2 tu..

hurrrmm..ok la berbalik pade tajuk asal, aku xsure nk ckp yg ni good / sad news untuk aku. Sebab nya aku baru dapat berita yang menyatakan yg my sis at opis baru jer bertunang...huhuhu so sad sbb baru dpt taw ari nih..sungguh kijam itu kakak la..huhuhu =(

Tapi pade aku sgt best sbb die bertunang kan..mesti la srnok.. besh2..ader da org yg bertunang same ngn aku..~lalalalalala

hurrrmmm.. walau pe pon yg jadik aku taw yg kakak itu mmg nk ckp..cume xberkesempatan nk bgtau..hihi.. "betul x kak..??"...

ok la ader sikit ucapan dari aku utk kakak...

"kak.. tahniah sgt2..xpe la kn..bertunang jer kan..yg penting akk da bgtau kt org.. jgn nnt nak kawen xbgtau org gak..siap la kakak...xmo kawan..hihihi.. semoga berbahagia yer kak... jgn kawen pon senyap2 gak taw..geget kakak..~lalalalalala"

utk kakak...
-nama di rahsia kn atas permintaan-

11/17/2009

Tinggal Kenangan..


Saleem - Tinggal Kenangan


Pernah Ada Rasa Cinta Antara Kita
Kini Tinggal Kenangan
Ingin ku Lupakan Semua Tentang Dirimu
Namun Tak Lagi Kan Seperti Dirimu
Oh Bintangku

Jauh Kau Pergi Meninggalkan Diriku
Di Sini aku Merindukan Dirimu oohhh
Kini ku Coba Mencari Penggantimu
Namun Tak Lagi Kan Seperti Dirimu
Oh Kekasih

Pernah Ada Rasa Cinta Antara Kita
Kini Tinggal Kenangan
Ingin ku Lupakan Semua Tentang Dirimu
Namun Tak Lagi Kan Seperti Dirimu
Oh Bintangku

Jauh Kau Pergi Meninggalkan Diriku
Di Sini aku Merindukan Dirimu oohhh
Kini ku Coba Mencari Penggantimu
Namun Tak Lagi Kan Seperti Dirimu
Oh Kekasih

Pernah Ada Rasa Cinta Antara Kita
Kini Tinggal Kenangan....


*Koleksi Lirik Lagu-Lagu Melayu Di http://mylirik.com

11/12/2009

Yeay..!!!!!

Waaahhhh...saye sangat la xcited pada hari n waktu ini...sebab nya orang yang dah melawat blog ni da ramai... da ader hits sampai 100 da..hakhakahka..besh nyer...

aku betul-betul tak sangka la boleh sampi macam ni sekali..hikhikhik.. aku sangat la teruja..

Actually sebenarnya xcited sangat2 sebab org dah melawat blog aku nih sangat la cepat. sebab aku mula amik kira hit ni baru jer 2 minggu yang lepas. hahahaha

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger yg dah melawat blog yang tidak berapa indah ni.... mekasih banyak-banyak.. Walaupon tidak meninggalkan sebarang komen tak apa, saya amat menghargai dengan lawatan anda. Sekurang-kurang nya saya tahu bahawa para blogger semua ader jugak membaca tajuk kan..

ok semua terima kasih banyak-banyak.

=)

11/11/2009

kenapa yer...??

AaaaRrrggghhhhh..... tensen nyer.... huhuhu =,((
lame nyer aku xhupdate blog ni. minx maaf yer sume sgt busy la. meeting sana, meeting sini, keje part time lagi. komputer kt umah rosak plak..

aduhhhh..!!!! Tekanan rase.hurrmm serabut la kepala ni wehhh... sampi kan aku rase dah xtau nk cite ape kt korg.. aku sgt blurr..!! huhu

sori la yer kawan2 semua.. kite bercerita di lain ari okeh..=)
miss u oll...huhu =(

11/06/2009

Man Habits..??

Kenapa la lelaki nih selalu guna perkataan ni yer..?? kadang-kadang aku sampi kompius taw..kalau dah taw tu tabiat kn cuba la belajar elakkan dari menjadi benda tu sebagai tabiat..huhu =(

Korang mesti nak tau kan kenapa.. Ada la pasangan nih..sedang asyik makan.. tetiba lalu sorang gurl nih.. xde la cun mane pon..kira-kira macam biasa aje.... dgn laju nya si lelaki "hai, sorang je ker??" dengan xmalu nye la kan..
haihhhh..xsedo ke..??? Awek depan mate ni cik abang oiii..???
patut ker..?? biler ditanya kenapa mesti tegur awek tu lalu..?? patut ker tegur die?? patut ke nk buat awek awak jeles.?? iskk... geram taw laki mcm ni.. dan-dan awek bertanya.. "awak, ape perasaan awak kalau masa tu awak ade depan mata saya, tapi bila ade lelaki yg sedap mate memandang lalu depan saya n saya tegur die macam awak tegur pompuan tadi.?? ape perasaan awak?? "
si lelaki nye jawab "hah..!! lau nk rase penangan ni buat la"
awek ckp "Eh apsal lak?? awak buat xper lak?? saya marah pon awak wat gak"
lelaki nye "erk..ala biasa la.. man habits..hihi"
awek nye "aiyak...macam tu ke?? hoho..mcm tu lak yer..?? taw lak awak marah kan..da tu saya nih..?? perasaan nk marah..tapi nak marah awak, awak mesti marah saya kn..xpe la..lepas anggap je la saya xada perasaan ok.." ni dengan nada main-main..hahahaha..gilo nk buat betul-betul..sakit jiwa aku..

huhu..tu la citer nyer..man habits yg membuat kn wanita bengang...rasa nak marah..tapi lelaki anggap mende tu xada ape2..n lelaki leh buat sesuka hati dia..
haiiippp..!!!! aku marah betul ini lelaki maa..boleh ker macam tu..?? hormat la perasaan kami kaum HAWA ni...kami punya perasaan sangat sensitif..huhu

nota: segala jalan cerita tu adalah rekaan semata-mata..sape rase terkena tu..minta maaf je la ok...tapi aku yakin mmg ada lelaki macam ni kan..hukhuk..ingat la kami kaum HAWA yg mempunyai perasaan yang sangat sensitif.

11/04/2009

ke mana fafau menghilang..??


..::Gambar ni di ambil dari FB Fafau::..

hi semua..hihi..mane la kan farah fauzana@ fafau menghilang..huhu..rindu maaa nk dgr suara dia..

haish...nasib baik pagi tadi aku sempat dgr radio. so sempat la dgr si FBI tu call si fafau tu..ooo..rupe2nye die amik MC..sbb nyer..kan last week die pergi buat operation kat lutut die yang cedera gara maen futsal ari tu.. so tu la hasil nye.. die mula-mula ingat kan seminggu dah boleh baik..aleh2..sampi sebulan dia kene MC..huhu..rindu nya dekat fafau lepas nih..

yang lagi best FBI buat jahat kat fafau..die nk cari pengganti utk sebulan tempat fafau..hahaha..giler sengal kn dorg tu..hikhik..cian kt suraya..sedih die..FBI cam da xmo nk bergandingan dengan suraya da..sedih jer bunyi die pagi tadi..

ok la ape2 pon.. AM Krew hot fm..number 1 in my heart..besh giler la..

..::Fafau yg chumel::..

nota: fafau semoga cepat sembuh yer..cepat2 kembali menyeri kan AM Krew tu..hihi.. =)

11/03/2009

10 Bukti yang Perempuan ni rumit..

Aku pon xsure la samade btl atau tidak semua nih..korang sume sebagai pembaca yang menentu kan segala nya.. =)


1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu cuba untuk "mengorat" dia.
Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong. "bajet macho"..hahahah


2. Jika kamu berpakaian segak, dia fikir kamu cuba untuk menggoda perempuan lain.
Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.


3. Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu tak pernah dengar cakap dia.
Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu dah bosan dan mula lah nak mengungkit. aduss....


4. Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan cari "point" untuk jatuhkan kamu.
Jika dia yang lebih pintar, dia bilang "ewh nak melawan pula".


5. Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba menggoda kamu bermati-matian.
Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk bermain kayu tiga. kesian lelaki.


6. Jika kamu share masalah dengan dia, dia akan dengar tapi dalam hati "tu masalah kamu".
Jika tidak, dia tuduh kamu merahsiakan sesuatu daripadanya.


7. Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang yang tidak memahami.
Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat..ciss!!


8. Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai dan di "level" sebagai lelaki penipu.
Jika dia yang ingkari janjinya, dia akan memberi 1001 alasan untuk "cover" haha...


9. Jika kamu menyakitinya, kamu dianggap kejam dan dayus.
Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar untuk dijaga hati. ada pula macam tu.

10. Jika perempuan (hawa) yg membaca ini, mereka pasti bersumpah semua
ini tidak benar..hahahahahahahah

MEMG XBTOL PON..XSEMUA POMPUAN MCM TUH.. KDG2 LELAKI YG LEBIH RUMIT....




nota: hurrrmm..aku bukan la perempuan yg mcm tu..tapzaman sakng nih laki yg lebey rumit berbanding perempuan..aper pendapat korang..??

11/02/2009

Cafe Rasa Utara..???

huh nape lak ngn cafe tu..?? huhu.. ade per kt cafe tu..nape masuk lam entry aku kali nih..?? hurrmm..nape yer...hihi...
ni la name tmpt keje baru aku..lalalalala..hikhikhik..
Untuk pengetahuan semua.aku bukan la berenti keje pon..aku cume buat part time.. dekat cafe rasa utara ni jer..
hah..!! aper..?? tmpat kat mane..?? hikhik..korang tanya la sendiri uncle google tu..aku namo citer..hahaha..
aku keje kt c2 ngn rica..hihi..beshhhh.. kawan die yg offer ktorg..kire ok la..dpat menampung kehidupan aku selama seminggu..ye la kan dari mengnggu duit gaji dari tempat aku keje ni yg xpnh2 dpt..baik aku wat part time dapt plak gaji minggu..hikhik..ok la tu..aku dpt gaji ari ahad..walupon aku keje sabtu ngn ahad jer pon..
hurrrmm..per yg korg nk taw pasal keje part time aku ni..sila la kemukakan soalan korang..aku sedia menjawab..haha..tu pon kalau aku rase dah hebat sgt utk bg jawapan..hihi...


..::Rica & Niena::..

..::Berposing sebelum start keje::..
..::Aku nk angkat makanan mase ni anta kt customer::..

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers