Di taja OLEH:

3/29/2013

Happy Birthday Sayang!!!!

Buat Amran Ismail tercinta, semoga hidupmu di 

berkati Allah, di panjangkan umur, dimurahkan rezeki 

yang diberkati dan diberikan kesihatan yang baik 

untuk sama-sama melakukan ibadah, semoga menjadi 

papa yg terbaik n menjadi suami soleh..



♥♥♥ Always Love You till Jannah abg ♥♥♥♥

3/19/2013

NAK LET GO CANON EOS 500D

As Salam kawan²....

suda tiba masanya untuk bgtau kt sini..

aku nk let go camera CANON EOS 500D kesayangan aku...
huhuhuhu

rase sedey..tapi rasenyer da xde choice lain.. 

kalo ade sesape berminat boley la trs contact aku di FB..

atau pergi ke link mudah utk detail lebih lanjut...

klik SINI yer kawan²...

tapi yang pasti camera tu berada dalam keadaan yg tip top lagi...
kalo ade kawan2 korg yg nak beli camera tu...
jgn segan silu utk bertanya k.. :)

sebab2 aku nk let go camera tu..
hurrmm... handbeg da bertambah..n makin bertambah lps nih..
pastu da la jarang guna..
nk tgkap gmbar pon dah xpandai mane..sbb da lame xpakai kan..
byk mende da lupe..hihihi


3/05/2013

30 Minggu Sudah

Lame xupdate blog..
diam x diam... dah 30 minggu usia kandungan...
tgl 10 minggu jer lagi baby mama nk kuar..


jom selit skit pic abg haikal dulu..hihihi :)

** Biler haikal rase die comel mcm ni la jadi nyer **

** Sampai skng aku mencari persamaan mereka.. ade sesape boley bgtau..hihi **

adakah bakal keluar nanti
 MUHAMMAD ASH @ NUR ASH????

hehehehe....masih menjadi tanda tanya..
Aku sendiri xtau..huhu

berdebar2... tetibe teringat pengalaman bersama ASH HAIKAL
hehehe... seram sejuk pon ade...
moga2 adik baby akan menyenangkan mama k syg... :)

harap2 abg haikal ngn papa pon akan bg kerjasama yg terbaek untuk mama...
sayang sume hero² mama.. :)

harap pengalaman kali ini di permudahkan oleh ALLAH.. amin²...

PERSEDIAAN...hurrrmm utk melahirkan In shaa Allah da bersedia..
TAPI..!!!
hehehehe..ade tapi... gementar tetap ade..
TAPI jugak..!!

aku xprepare apa2 lagi utk adik baby... huhu
cian adik baby..mcm terabai  plak..huhu 
adik baby jgn slah fhm k syg... mama ade sikit bz..

baju ape2 pon mama xsediakan lagi dlam kereta..harap adik baby xkuar skng yer..
matangkan la dulu paru2 adik tu yer syg mama...

nnt adik dah kuar mama pon nk rehat puas2..nk gomol adik puas2..
syg adik baby ketat² :)

Semoga adik baby sihat2 yer syg... nnt kite jumpe ok syg....
sememtare menunggu adik baby nk kuar..
adik jage diri leklok kt dlm perut mama nih eh.. :)


nota kaki--->> arggghhhhh xsaba nk jumpe baby..hihihi ♥♥♥♥

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers