Di taja OLEH:

7/16/2013

Bersihkan Kuala Lumpur..!!!

Assalamualaikum kawan²...

Jom bersihkan KL...

KATANYE..!!!

hihihi actually company aku ade buat gotong royong 7 July 2013 baru2 nih..
so excited la kawan2 office aku melibatkn diri dorg..(aku xdpt join coz x abes pantang lagi kate nyer padahal dah 62hari dah)

Alkisahnya.. ada ganjaran utk pemenang2 yg amik / edit gambar gotong royong yg cun2.. 
so kene la usaha sikit..

jom tgk gambar mane yg ktorg petaruhkan..




3 gambar ni ktorg pertaruhkan..tapi yg paling byk voting gambar 1st tu... 

so skang nk minx JASA BAIK anda sume..

utk klik MANA-MANA gambar utk pegi kt page voting.. dan yg penting nak minta korang VOTE gambar yg membe aku TENGAH TIDO SAMBIL MIMPI tu ok..

JASA BAIK korang sume KAMI hargai....
sekian terima kasih...

<3 p="">

7/12/2013

Gelagat Abg & Adik


Jom tgk gelagat abg & adik nih...

actually haikal nih pestime tgk adik die, die tkt.. hihi
nnt aku citer dkt story lain k.. 

sini layan gambar eh.. :)

~Kasih Seorang abg~

~Pantang nampak adik confirm nk kiss~

~ni yg mama edit comey dedua mase nih~

~gambar nih hakim sebulan 3 minggu.. haikal 5 bln hiks~

~ baju sejuk nih hakim yg pny..haikal sibuk nk tgkp gambar jugak~

~Alhamdulillah~

Syukur..Alhamdulillah..

Tanggal 6 May 2013 tepat jam 7.00 petang aku telah selamat melahirkan zuriatku yg ke-2..

Anak lelaki yg ke-2..dgn berat 2.62kg Alhamdulillah..
dgn segala kudrat yg mama ade..
Alhamdulillah mama berjaya melahirkan anak mama secara normal lagi skali..
Alhamdulillah Syukur...

meh sini ramai2 aku perkenalkan baby boy ke-2.. :)


~Muhammad Ash Hakim b Muhamad Amran~
6/5/2013 berat 2.62kg

Alhamdulillah.... :)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers