Di taja OLEH:

3/16/2010

Mata Merah........

SALAM......... hi kawan2..huh mesti korg tertanye2 mane la aku menghilangkan..huhuhu maaf la.. sekarang ni byk sgt mende berlaku nk di luahkan xde mase plak rase nk meluangkan bersame2 blog kesayangan ni..aku hanya mampu ber blog walking ajer..huhuhu..

ok la first skali aku nk bg taw..aku de masalah ngn tempt keje aku yg ampeh tu..mcm bese la...kami ni hanye la seperti ayam dan itk bak kate rakan 2 sekerja ngn aku..kami masih berlari2 mencari kandang yg tetap dan kandang yg selesa utk kami membuat kerja..tapi ape kan daye..dorg yg pangkat lebey besar la yg lebey patt membuat kptsan..ktog pulak cume perlu mengikut telujuk dorg ajer... di suruh pindah ke atas kami pindah..disuruh pindah ke bawah kami pindah..n mcm2 lagi la..punye la byk karenah dorg tu kn..huhu kesimpulannyer kami kene REDHA jugak..aku hanye mampu meluahkan kepada kawan2 yg mengalami nasib yg sama jugak...hurmmm...

da la..malas nk citer pasal opis da..bosan aku..

ok nk show satu gamba nih...


Tararrrraaaaa....!!!!!

Hihik...aku taw ramai yg sedang kene penyakit ni kan..????

huhuhu termasuk la aku...huhu sakit woooooooooooo...(Cuti ley lame) hurrrmmm... begini la nasib.. dugaan yg sedikit tapi kite sikit pon xbersyukurkan..

Aku kene sakit nih pade ari isnin (8/3/2010) then aku p la klinik ptg tu..so dpt la cuti ari selase..1 ari je doctor bg. almaklum la..mase tu xmerah lagi..so the aku wat cuti sendiri..hahaha.. tapi sampi jer ari sabtu mate aku makin teruk xley nk bkk da..merah die xyah ckp la..mmg merah mcm gambo tu da.. mate kiri aku pon a mengikut jejak da..huhu

So, ari ahad aku p la lagi klinik yg sama.. then doctor tu ckp ni makin teruk die takut infection..kate nye la..so die syorkan aku p spital jumpe pakar..aku pon p la spital pusrawi..dorg ckp sile datang esok..

sooo..pepagi tu aku ajak la tunang tercinta aku p spital tu (selame ni pon tunang aku jugak yg bawak p memane) hurrrmmm..jumpe spital tu de la gak lam 3 jam proses die..dari daftar sampi la jumpe doctor pakar mata tu.. hurrmm.. aleh2 die ckp ni mmg virus..virus yg sedang melanda sakng nih..so die ckp yg ni mcm bese la..mmg simpton2 die..mmg perjalanan sakit ni mmg mcm nih..so aku pon lega la..tapi die nk jumpe lagi ari sabtu(20/3/2010) nih..

tapi skng ni..sakit mate aku ni tetap macam nih..mcm xmo kebah jer..hukhuk.. da la taik mate melambak lau sakit mate nih..kene gak la aku hadap.. huhuhu..


No comments:

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers