Di taja OLEH:

4/26/2010

hupdate..

SalaM Semua Rakan Blogger ku..

aku mmg rase dah sgt lame aku x hupdate blog akuh nih.. hurrmmm almaklum la..terlalu byk yg berlaku sejak 2 menjak nih.. tu rase mcm serabut siket tu.. aci x lau aku citer pe yg jadi sepanjang bulan 3 ari tu lam 1 entry ni jer..?? hihihi :) aci la eh.. hihihihi..



OK lah..bermula la selepas ari yg aku tunggu² dulu.. iaitu... family day.. ade entry aku sblm nih (klik la cni).. semase family day tu berlansung semuanya berjalan dengan lancar.. dan de bebrape acare yg family aku menang..di sebabkan urusetia dari family aku jugak.. de la beberape mulut yg ckp xadil..huh xper la nk wat camno kn..da mulut org..kesimpulannya family aku tetap menang..hahaha.. xper next year buat lagi..lagi meriah.kaurge aku mmg komfem da tambah family.hiihi insyaallah bley menang ag..:)

Korang nk tgk kEr KegembiraAn aku n keluArga aKu?? haha mestI la nk kn..tapi Di akhir ceritA la OkeH..:)

Acare yang julung kali nya ini di adakan kt PD..kt Costa Rica Le Paris.. tempat die cantekkkk...cunggg...hihihi besh la apartment die pon bley la kire murah..:)

Yang lagi besh nyer..seperti biasa la.. kalau da name pon gerak skali ngn mama mmg komfem la aku ngn angah yang sampi palinh awal dari sume² org..huhu bley plak ktorg sampi dulu dari penganjur kn..hukhuk xper la asalkan slmat sume sampai.. alhamdulillah...ok la..skarang mase untuk showing off...hahaha

Ni la die tmpt ktorg lepak² memalam..syiok abes..!!!

Nak tengok suasana malam plak.?? jap yer..!!
yeay..!!! ni la pemandangan malam yg sangat tenang..:)

Jom layan gamba² yang laen pulak..nk lagi layan ley la p kt FB (Klik cni)...

Kolam Ni family kami yang konker..hahaha!!!!!


Aku ngn Ateh...
 Ni la ktorg nyer penganjur..laki bini nih..hakhakhak



mama & makteh tgh test power poco² masing²..kuikuikui

 Kami menang..yeay..!!!

 
Opss..peserta paling sporting...kak liza(kak ngah) ..mak buyung

Ni la istana pasir kami..istana M.L(Mak Long)

Alhamdulillah..sebahagian yang join family day nih..:)

Juru Gambar Jemputan..wakakaka...

Model Momok....

 
Aku, Faatin, Kak soleha..with baby qaseh..cian demam..

Yeay..!!!! Kami pemenang keseluruhannnn..!!!!

Pagi berikutnya.... jom senaman Poco²...

 Sebelum pulang mari bergambar..wakaka..

 After all...kami sume berkumpul untuk family gathering..:)

Tapak kaki: sbnrnyer ni la petame kali wat mende alah ni..alhamdulillah semua nyer berjalan dgn lancar..:) yippie..!!!!!

No comments:

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers