Di taja OLEH:

2/20/2011

Lame nyer xhupdate......

Hai kawan2 sume..huhuh 
tadi aku saje BW kt blog kawan n sambil klik nuff2 dorg..

then aku baru pasan...rupe2nyer aku mmg da lama gila xupdate blog nih..huhu..
da bersawang n labah2 da byk sgt2 da..hihi..sorry la kawan2..
aku agak kebizian..n jugak kepenatan..bese la pembawakkan budak.. :)

n aku nk update ape pon aku da xreti..mmg ada yang aku nk sharing..mmg baynak giler..
mcm semalam aku g mandi manda ngn adik beradik aku..tapi tu la..
mood tu xdtg2 nk story mory..huhu 

so mungkin next time aku akan story lebih lanjut la..
n tambah plak skang nih..keje aku mmg bertimbun2 banyak nyer..
tambah lagi plak aku dapat junior baru nk kene ajar.walopon junior tu mmg lagi tua dari aku..haha
hurrrmmm tapi tu la..mood2 da lari jauh sgt da dari dunia blog nih..huhu

Insyaallah lepas nih aku try sedaya upaya untuk update blog okeh..
tambah2 lagi kemungkinan besar..next week aku dapat kamera baru..heeee..
SYIOKKK..!!!!! 
hubby aku nk belikan..hihi sgt suke :)

tapi tu la..mood nk story tu xde..huhu sorry yer kawan2...aku cube next time aku story banyak2 okeh :)
la ni aku nk off dulu..aku nk sidai baju pastu nk mandi..n keluar mencari kedai2 untu lmembeli kamera...DSLR tuuu...kekekekeke tunggu n tunggu yer kawan2...
daaaaaaaaaaaaaaa :)


Niena_Shengal

4 comments:

myranaqi said...

wah bestnyer...nk DSLR jgk,...nk jgkk

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

Myra..mmg best pon...tgh servey2 lagi nih..xsure dpt ke x next week..hihi minx ar kt naqi ek..hihi

myranaqi said...

naqi hnya mampu bg kamera compaq je kot...hahahha...

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

ala myra..smlm tgk status fb die..tgh cari digi cam..ok la tu.. hihi dari asik tgkp gmbr gune iphone die jer..akeke

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers