Di taja OLEH:

9/21/2012

..:: Kaki Skodeng yg Hampeh ::..

Huh nyampah plak nk buat post kali nih...
tapi di sebabkn nyampah aku nk hapdate gak..hahaha

ada la hamba Allah nih.. dok skodeng2 aku tgk sama de aku wat keje ke dok ber'FB ker..
dok ber blog ker...!!!

pastu report kt boss aku..
then boss aku pon kasik tau kt aku.. huh
boss aku siap soh berlakon lagik..
sbb xnak dorg yg xberkaitan tu bg keje kt aku..
hahahaha baekkn boss aku... :)
ini kenyataan ok... boss aku mmg ngam ngn anak2 buah nyer..
sentiasa back-up :)

tapi... aku jadi menyampah plak kt hamba Allah sorg tu.. die igt aku xde keje kot!!!!!!!!!!
HELLO...!!! 
keje aku melambak... tapi aku xsuke serabut kn kepala aku buat keje 24 JAM!!
So keje aku..pandai la aku manage!!!!
ko ape hal..?? boss aku xbising ko plak yg bising.. cet podahh!!

ko sape..?? same jer ngn aku.. bkn boss pon kan.. haha
ok la..
pesanan utk Hamba Allah tu.. harap2 ko fhm la.. aku ade keje.. just aku xmenampakkn jer aku byk keje..
sbb aku xsuke berlakon..n xpandai berlakon.. sila FAHAM!!!! incik!!

4 comments:

Amalina Ali said...

HAHAHAAA.... nari kita post entry yang sama. :)

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

hahahaha..tu la pasal kan... :D

~AmyLiana86~ said...

saba ye ibu mengandung..huhu..

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

ahaha...ni saba la mi.. lau x.. mmg xberhupdate blog nih..kekeke

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers