Di taja OLEH:

12/31/2012

Bakal pengantin tag ler...!!

Ahaks...!!!! ari2 last utk 2012 nih terase kemalsan nk buat keje...
tambah2 plak baru jer lps cuti panjang... mmg komfem la nk hilangkn rindu kt FB..akeke

da abes rindu kt FB.. jalan2 tgk post kawan2 lak..skali terpandang entry bakal pengantin tag plak soh jawab soalan..

kire ok la..mls nk update pasal cuti panjang n story2 xpnh nk update..jadi!!
aku update la pasal tag nih..kekeke ok la tu kn..hiks jom layan..!!!

1. Siapakah diri saya di rumah?
-kaki tido..haha aku kt umah ade mood lian2 kalo time rajin tu mmg rajin la..time xrajin mmg xla..haaaa :D

2. Siapakah diri saya di samping rakan?
-aku seorang kaki buli..sume kawan2 aku da abes aku buli.. n aku jugak seorg yg sengal..ntah la semule jadi kot..dari zaman skool sampai la da keje.. mmg aku di gelar niena sengal.. lalala so aku xkisah..!! :p

3. Lima benda yang di idam idam kan tapi tak dapat lagi?
-skng nih aku xley nk list kn mende yg aku idam2 kn..kang xdpt meleleh air liur baby lam perut nih kang..so aku xmo pk..hahah :D

4.Siapakah nama pasangan merangkap buah hati pengarang jantung saya?
-op coz la my hubby Amran Ismail and also my son Ash Haikal... and baby bakal kuar next year nih (name xtau lagi sbb xcarik lagi yg penting ASH tetap ade)... :)

5. Ceritakan LIMA perkara saya paling suka tentang dia?
-5 perkara.. hurrrmm dulu senang jer nk list kan..hahaha skng nih jap pk jap..!!!
.................................
AHA!!!!
-suke wat lawak (walau xlawak mane)
-pandai jage aku
-pandai jage anak
-suke ikut kemahuan aku
-mudah berbincang (walo kenkadang time bincang tu gado gak hahaha)

6. Tarikh membina ikatan?
-21 November 2010 (rasmi nyer aku menjadi isteri yg SAH!)

7. Kenangan pahit bersama pasangan anda?
-pahit...?????? hurrrrmmmm gaduh jer la kot.. pahit sgt xde la..xreti nk pk...hahaha eh maleh la nk pk..!!

8. Lagu tema cinta?
-hurrrrmmm xde lagu tema..tapi dulu2 time becinta die sllu nyanyi lagu cinta gila...xigt sape tah nyanyi..die sllu ckp die yg buat lagu tu...wakakaka perasan OKEH!!

9. Apakah perubahan yang saya nak tengok pada dia?
-lebih bertanggugjawab la... sbb da byk tggjawab yg die kene pikul skng nih.. harap akan lebih banyak perubahan yg akan aku tgk... :)

10. Tag 10 member lain?
-Seploh org ramai nyer...!!!! hahahaha
nah amik nih buat utk follower2 aku.. stalker pon boley... :)
tapi nk bg la jugak kt list2 blog nih..!!! siler buat okeh..!!!!
-mummy to be (AMY)
-My Sis.. kakak

haha tu jer la..mls nk cari list2 lain... dah p buat p... :D


2 comments:

Amalina Ali said...

Wahhhh... Next Baby pun nak ada ash jugak eh??? :)

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

haha..nana ASH tu trademark nama anak2.. :)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers