Di taja OLEH:

3/19/2013

NAK LET GO CANON EOS 500D

As Salam kawan²....

suda tiba masanya untuk bgtau kt sini..

aku nk let go camera CANON EOS 500D kesayangan aku...
huhuhuhu

rase sedey..tapi rasenyer da xde choice lain.. 

kalo ade sesape berminat boley la trs contact aku di FB..

atau pergi ke link mudah utk detail lebih lanjut...

klik SINI yer kawan²...

tapi yang pasti camera tu berada dalam keadaan yg tip top lagi...
kalo ade kawan2 korg yg nak beli camera tu...
jgn segan silu utk bertanya k.. :)

sebab2 aku nk let go camera tu..
hurrmm... handbeg da bertambah..n makin bertambah lps nih..
pastu da la jarang guna..
nk tgkap gmbar pon dah xpandai mane..sbb da lame xpakai kan..
byk mende da lupe..hihihi


10 comments:

~AmyLiana86~ said...

lo syg nyr nk jual..=)

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

ho la mi...syg giler..tapi ape kan daye.. dr dok dlm umah xberguna bek jual..huhu

nuRuLFaRida said...

perghh..perghh dan perghh.. alangkah baik nye jike aku punyai sen buat mase ni.. tp apakan daye, handbag aku pon nk kua kilang gak bulan 6 ni.. huhu..

**pm aku rega boleh?? aku ramai gak kwn2 photograper.. hehe blh tlg2 hang tny dorg.. ^^

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

hahaha..dasat perghhh ko mama.. hiks
soh la bukak kt mudah tu.. situ ade segale details.. :)

Amalina Ali said...

halohhhh.... sayangnya nina. nape nak jual. simpan je la buat kenangan. aku dah ada sebijik. klu tak boleh gak aku beli. :(

nuRuLFaRida said...

mmg dasyat la aku kasi ko pergh kan.. sbb kalo blh mmg aku nk.. n mmg menggile kamera kan kami ni.. maklom la, dulu potograper.. tp pencen tgh jalan.. hakhak..

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

nana..simpan wat kenangan..haha tkt rosak jer..baek jual ade baek nyer.. jarang sgt dah gune nyer.. dari berhabuk duk kt uma..jual lagi bagus..syg mmg syg..hubby bg kan.. tapi kalo xgunakn nk buat ape lagi..mende masih elok cantek lagi..kalo xcantek da..nk jual pon silap2 xlaku da..huhu

Amalina Ali said...

tak payah jual la yunk. boleh buat snap bakal baby yang nak lahir tak lama lagi ni. :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

shahril said...

berape pm me 0177830459

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers