Di taja OLEH:

4/15/2013

36 minggu

As Salam kawan²...

smlm ahad genap 36 minggu usia kandungan aku dah...

Alhamdulillah syukur... aku berjaya utk kali ke-2 sampai ke tahap ini...

setiap hari sblm tidur aku terigat2 kenangan jerit perih ketika melahirkan abg haikal..
masih jernih saat² itu..

huhuu..setiap malam jugak aku berdoa smoga ALLAH permudahkan segala urusan ketika melahirkan nnt...
n aku juga berdoa smoga adik baby di lahirkn sempurna dan sihat... :)

semoga ALLAH makbulkan doa2 ku nih...

aminnnnnn...!!

untuk kawan2 ku yg tersayang...
amy
mama
kemar
aja

n sume skali..

dan xlupa jugak kpd yana (nk mention kt sini jer la FB mmg x la)

semoga kalian semua di beri kekuatan n kesihatan yg baik utk sampai ke saat nih..
aminnnn...!!



5 comments:

nuRuLFaRida said...

aminnn...spt ku kenali nama terakhir itu.. hakhak.. amin3...

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

hehehe.... mesti la knal.. mmg aku sentiasa doakn org yg pnh happy2 kan aku...hihih :)

~ nUrUL ~ said...

Kihkihkih..,,tqtqtqtq

~AmyLiana86~ said...

inshaa Allah..
amy 31 weeks..
moga kite dipermudahkan semuannyer..
amiin.. =)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hi.. Newbie here. I am following you :)

Happy blogging! Jom jadi kawan saya by old follower OR follower G+. Mana2 pun boleh.

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers