Di taja OLEH:

9/14/2011

Beraya di Hospital

Salam... 
hurrrrmm..per citer kene beraya kt spital plak kan..huhu anak punya pasal..huhu

kalau ikutkan doc aku n baby di thn wad 2 hari..makne nyer 28 n 29 hb so ptg 29 tu aku boleh balik dah..semnagt nih nak balik ari isnin tu..nk bwk balik baby raya..hihi

doc dtg jumpe aku utk last cek la..skali die ckp baby kene kuning la.. huhu xterkedu aku di buatnyer..kene la thn wad..igt kn sehari jer.. boley la balik ptg raye kan..tapi baby nk raya kt spital jugak..kene tahan lame la plak..huhu suhu kuning kejap naik kejap turun..huhu xley nk wat aper dah...tambah plak aku ni mcm stress jer..sbb mlm dok berdua jer ngn baby..rase stress sgt..raya plak kan..anak xsihat plak..huhu

jadi hanya mampu aku buat..berdoa n bg susu sbyak yg mungkin la.. hurrmmm nk mengeluh pon xgune jugak.. anak sakit kan...walopon aku sendiri tgh sakit..huhu

pastu kene plak anak aku kencing berdarah..huhu trs kene thn NICU... aduh lagi syahdu aku nih...aku ley kuar wad dah..tapi baby kene thn kt NICU plak..hurrmm jadi aku teman anak aku kt NICU sampi mlm jer la..pastu balik..sok pagi2 dtg lagi..mcm tu aku dok ulang alik spital..nk tgu suhu kuning turun n kptsn air kencing die..sampai  la hari sabtu 8 hari suda anak aku..baru boleh kuar spital..tapi reslut air kencing tu xkuar lagi..

kene jumpa next appoitment plak..19 hb nih..hurrrmm harap xde pape mungkin yg ari tu sbb kuning jer..hurrrmm.. harap2 xde pape..

eh jom lepak tgk gmbr raye aku n kakak aku kt spital..huhu

~ ni family abg ipar aku..di sebabkan dorg beraya kt kajang jadi dorg dtg beraya kt spital sesame ngn aku n haikal~

ni la family aku n kakak aku... mase nih kakak tgu ari jer..ptot die dulu.. now die pun dah selamat pon ngn baby girl die.. :)

ni family kt kg...mama beraya ngn anak2 lelaki n menantu2 jer..sbb anak2 pompuan sorg dlm wad..sorg lagi tgu ari jer..huhu

so ini la citer di hari raya aku pada 2011.. sgt sedih..huhu
alhamdulillah haikal semakin sihat.. :)

No comments:

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers