Di taja OLEH:

7/04/2012

Contest Word Search Puzzle

OK.. aku di tag oleh nana utk join contest...weeehuuuuu...
rase nk join sbb contest nih sebab sgt lain..hihi meh tgk meh aper yg ade kt contest nih.. hihi :p

haaaa... jom tgk syarat2 contest...!! :)


  • anda hendaklah seorang bloggermempunyai blog & facebook - mmg ade pon :)
  • buat entry yang bertajuk "Contest Word Search Puzzle" -Done
  • copy paste banner di atas dalam entry anda dan LINK-kan ke entry ini -Done
  • follow & like fanpage penaja contest ini (WAJIB)-Done
  • pastekan link entry (bukan link blog) di kotak komen beserta blog ID, mukabook ID bagi mengelakkan penipuan (tak follow & tak like penganjur) - Done
  • tag 3 orang & pastikan mereka tahu - Done
  • hantar jawapan anda di emel I g.juice@yahoo.com (sertakan link entryanda di emel tersebut) - Done
  • kurang daripada 30orang join contest ni, secara automatik contest ni batal
  • contest bermula pada 26/6/2012 hingga 8/8/2012 tepat pada pukul 11:59 PM 
Ok senang jer kan syarat2 nyer..ha aper lagi jom join contest nih kawan²...
meh sini yer kawan² sekalian blog.. aku nk tag korg bertiga n sume follower aku utk join contest nih.. :)

n opkos la kepada semua rakan-rakan follower yer :)
boley la ke link ini..untuk join... :)

semuga berjaya..!!!

2 comments:

@cik_ezati said...

terima kasih kerana join, gud luck :)

~AmyLiana86~ said...

ssh la contest yer nina..mls nk join..hehe..papepun gud luck nina..smoga bedak arab tu milik nina..hehe

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers