Di taja OLEH:

10/04/2012

along..oh along..!!!

As Salam....
hiii....
nk story nih pepagi tadi aku dpt Whatsapps dari no xdikenali...

die terjah soklan cukup punye best...

ni soklan nyer..::

"as salam adik..
betul ker adik hamil lagi..
tahniah..
dah berapa bulan..
bile dew date.."

huh terkejut aku..!!
da la no xdikenali...
pastu terjah soalan sikit punye best..

aku pon jawab ler..

"wkmslm..
huhu
sape yer nih?? "

trs no tu jawab..

"along ler...
cehhh..
tak kenal along ker.."

dalam hati along mane la..
so layan jer whatsapps ngn die..
last2 aku yakin die adalah along..
abg kandung aku yg sengal...

hahahaha....
sebab nyer.. mane la nk bajet tu die.. tgk dari gaye tulisan mcm budak2 pon ade..
hahaha...
sebab nyer sblm ni kalo die msg2 ngn aku xpnh la buat ejaan mcm aku merah kn tu..
hihihi klako pon ade..

hahahahah

along...along..
hihihi :)

♥♥

5 comments:

Amalina Ali said...

along skrg dah advance taw.
along skrg bukan along yang dulu.
along yang dulu asyik pandai eja nama sendiri je. HAHA.


A.L.O.N.G along! (smbil nyanyi lagu along)

nuRuLFaRida said...

kahkah..lawak la ko nana!!

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

hahahaha.... tapi siyes memula aku puas la pk..btl ker along aku nih.. last2 biler die sbut part mama da tau ker..hah aku yakin die along aku..hihihi sabo jer la kan..hihihi

~AmyLiana86~ said...

nakal jer.. =)

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

ahaha..nakal xnakal mane la.. kekeke klako..

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers