Di taja OLEH:

10/31/2012

anak-anak sebaya..!!

As salam..
hye kawan²... haaaa..
based on tajuk mcm seronok x bace.?? akekeke

actually..aku happy coz..
hampir sume kawan2 baik aku pregnant skng..seronok sgt.. :)

hihihihi...
sbb tu ckp anak2 sebaya.. :)

ok antara kawan² aku tu adalah..!!

(seha tu..thn nih.. yg sebaya anak2 nnt.. nurul.. n yana.. )
n yg pentig dorg lagi seronok sbb... dorg sume ddk kt kontan..aku jer kt KL..huwaaaaa...
jauh btl aku sorg2 kt sini..hiks :p

dan yg paling best.... ktorg ber-3 nk dapat 2nd baby...hiks
sonok2..hahaha

tak lupe jugak utk kawan2 yg sedang hamil skng..
amy n aja..

semoga kita semua di lindungi, sihat selalu n di jage kesihatan...

TAHNIAH..!!!

10/18/2012

Status Minyak Yu Yi..

hye sume...

ok maybe kes nih da lame.. n ramai yg da tau..tapi ramai jugak belum tau..
ok kes nyer disini...


so..ramai la yg update kt FB bertanya termasuk la aku..
Actually aku xgune pon minyak yu yi nih..
sbb Haikal xsesuai ngn minyak nih..
haikal cume ok dgn vicks..!!

Since kakak aku pengguna tegar minyak nih...
jadi aku jadi la insan perihatin.. :)
utk bertanya dgn rakan2 di FB jugak..so

ada kawan aku suda bertanya direct to JAKIM.. 
n jawapan nyer seperti dalam gambar di bawah... :)

ok so... 

** PRODUK TERSEBUT TIADA PENGESAHAN HALAL TETAPI TIADA BUKTI TERHADAP DAKWAAN IANYA MENGANDUNGI BAHAN YANG HARAM**

So..di harap kn penjelasan ini dpt membuat kn anda sebagai pengguna2 tegar minyak yu yi tau maksud nyer..

Ianya TIDAK SALAH UTK PAKAI KALAU ANDA YAKIN...

KALAU WAS² LEBIH BAIK ELAKKAN SAJA... 

senang.. :)


nota di kaki -->> boleh juga jadi panduan utk ibu2 yg bakal menimang cahaya mata pertama.. :)

10/15/2012

serabut kepale....

biler la mase yg kepale nih xserabut eh..
huhu

serabut sokmo.. ape aku tulis pon xfhm da..pening kepale..

byeeeee....

masuk surau tido..hikhik :)

10/12/2012

TERABAI

As Salam....

just nk ckp.. aku frust sbb aku telah menabaikan tanggungjawab aku..

alahan utk second nih mcm teruk sgt..huhu
mabuk xyah ckp la..
da la xlalu mkn nasik..

huhu ape la nasib..
alhamdulillah hubby memahami...

thanks sgt2.. ♥♥ you abg ♥♥

10/08/2012

RESULT SUDAH KELUAR....!!!

DUP DAP..DUP DAP...!!!!

HAHAHAHA...SORRY ENTRY KALI NI SEMUANYA CAPS LOCK.. 

TAHNIAH UTK SEMUA TEAM..

SAYA TIDAK MENYUMBANGKAN APE2 PON..

SUMENYER HASIL KERJA KERAS PM² (PROJECT MANAGER) DAN CP (CONTENT PERSONNEL) AJER...HIHIHI

SAYA HANYA MENGOMEN.. DAN BERLETER...AKEKEKEKEK

TAHNIAH²!!!

sebulan jer lagi..

As Salam kawan².....

ape yg lagi sebulan..?? hihihi
actually aku tgh mengira date lagi sebulan jer lagi utk sambut anniversary aku ngn hubby utk thn ke-2. :)

Alhamdulillah...

so skrang rase nk buat sesuatu yg special utk hubby...

tapi masih terpk² lagi aper la aku nk buat eh..huhuhu harap2 mase tu xkesempitan sgt la.. :)

10/05/2012

Sudah Clear...!!!!


Alhamdulillah... eraning ke-2 RM130 da selamat ada dalam akaun bank aku... dok diam2 k..hiks :)

haaaa... sape yg masih blom berminat...?? hihihi xper²

nak tgu aku cash out utk kali ke-3 ker..?? hahaha saba k..aku usaha sket jer lagi..

nnt aku update utk cash out yg ke-3 yer..

tapi kalo ade yg berminat boley la REG secara PERCUMA  


kalo rase xfhm mcm ner ley add fb aku.. n PM utk more details.. :)

ok selamat yer kawan² :)


10/04/2012

along..oh along..!!!

As Salam....
hiii....
nk story nih pepagi tadi aku dpt Whatsapps dari no xdikenali...

die terjah soklan cukup punye best...

ni soklan nyer..::

"as salam adik..
betul ker adik hamil lagi..
tahniah..
dah berapa bulan..
bile dew date.."

huh terkejut aku..!!
da la no xdikenali...
pastu terjah soalan sikit punye best..

aku pon jawab ler..

"wkmslm..
huhu
sape yer nih?? "

trs no tu jawab..

"along ler...
cehhh..
tak kenal along ker.."

dalam hati along mane la..
so layan jer whatsapps ngn die..
last2 aku yakin die adalah along..
abg kandung aku yg sengal...

hahahaha....
sebab nyer.. mane la nk bajet tu die.. tgk dari gaye tulisan mcm budak2 pon ade..
hahaha...
sebab nyer sblm ni kalo die msg2 ngn aku xpnh la buat ejaan mcm aku merah kn tu..
hihihi klako pon ade..

hahahahah

along...along..
hihihi :)

♥♥

10/02/2012

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers