Di taja OLEH:

1/25/2013

Aksi kejar mengejar

As Salam sume..

hari nih ade aksi yg membuatkn aku mengigil satu badan...!!!
mmg terkejut giler la...

actually pagi tadi lps anta haikal ke taska mcm bese hubby akan drop aku dekat simpang, so aku jalan kaki jer la  g opis.. 
di jadi kn citer..pagi td mase turn dari kete..terdengar la siren.. memule buat dunno jer..lame2 mcm makin dekat jer.. so aku gerak slow2...

TIBA²!! aku nampak kete wira bawak sgt laju n terhuyung hayang.. n nak buat u-turn aku pon da cuak mase tu.. cuak tkt tetibe kete wira tu u-turn n die tekan minyak silap² ari bulan mmg die rempuh kete hubby n secare automatik akan rempuh aku.. nasib baik kot mase die u-turn tu die langgar sign board.. n sangkut kt tgh2 jlan tu... n jalan kt situ automatik jem..

pastu trs nampak kelibat kete polis ngn siren td bawak laju di laluan bertentang arah.. terus memecut langgar kete wira td... aku trs mengigil² mase tu.. tapi still nk tgk ape yg jadi.. tgk lps polis td merempuh wira tu salah sorg polis terus keluar ngn senjata api die trs die acu kn pada muke penjenayah tu.. 

aku mmg da cuak giler mase tu.. mmg mengigil² rase nk nanges sume ade.. tapi btl la tu la pestime jadi gitu dpn mate... mujur hubby ade lagi mase tu.. kalo x mau aku yg pengsan.. huhu

**ni la kawasan tu**

yg ni incik hubby sempat snap.. time nih aku da ketar2 da kaki.. rase mcm nk pengsan pon ade.. huhu

1 comment:

nuRuLFaRida said...

wow!! mcm gerak2 khas daa..

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers