Di taja OLEH:

6/15/2010

Tag dari Cik Myra

Wahhh...mcm da agak lama xupdate ini blog la..huhu skali aku bukak dpt plak tag dari cik Myra ni ha.. soh jawab tag..aduhh da la kemalasan...tapi disebab kan myra akk rajinkan jugak... :p

1.Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?
- Hot xde la..panas ader.. :p

2.Soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang. 
-ni la wallpaper yg gune sejak bebrape bulan yg lepas.. :)


3.Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.
- Xde citer pon disebalik gambo nih..aku rase nk menenagkan pkran so letak la view pemandagan hijo depan mate.. :)

4.Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?
-Aduh komfem la da lame giler xmkn...xigt la siyes..sbb rase teringin lagi..huhu lau tny kfc ke..mcd ker..boleh la kot bgtaw..hikhik :p

5.Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.
- lagu yg aku cari sejak bebrape minggu yg lepas..n smlm baru dpt.. :)
Justin bieber - baby

6.Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
-FB je la...

7.Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
- adik (family n kawan²di kg), mak su (anak² sedare), n op coz la ayg(dari die)

8.Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.
- Banyak nyer lapan..hukhuk ok jom...
1) Nana
2) Puan Nurul
3) Shamsidah
4) Ellis si kacak
5)  Datuk K
6) Si gadis hijau
7) Yani
8) Cute

9.Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?
- Membe 1 kolej laen² kos..tapi giler² same² sbb penah dok 1 blok.. :D

10.Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5
- Datuk k....busuk...lalala

11.Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?
- Sham...kamo still ngn si die kan..bley x aku ckp aku lupe name die.. :p

12.Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?
- Cik adik ellis yg kacak...trskan dengan kekacakan anda.. :)

13.Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6
- nk join contez tu..tapi still xde baju ijo..adushhh....huhuhu

14.Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.
- Selamat Pengantin Baru... I lebiu la Puan Nurul.. :)

15.Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
- Meraka adalah wanita..:)

16.Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.
1) Cun budak nyer...
2) Die syg sgt kt Mr Naqi die tu..
3) Die sgt gedik.. :p
4)Die skng dok kt kg halaman..
5) die pandai membodek..hikhik :p

18.Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.
- Tensen..rase mcm mls nk buat tapi sbb da di tag..layan kn ajer..:p

19.Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal
- huh..!!! Razman tu sape plak...??? xknal aku..huhu

20. Soalan ke-duapuluh : gay or less?
- Ops...Both tidak...kikiki..

Nota terjatuh: Khas utk 8 org tersebut..sila la merajinkan diri anda..jangan jadi mlas okeh... :)

7 comments:

myranaqi said...

hahaha..thnks sudi gak menjwb nyer...
cun 2 mmg btl dh..gedik n suke membodek ke??hahahah ye ke??bodek sape erk..anyway thnks ats pujian2 2..pujian ke???hahaahahh

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

name pon ape yg anda tawu..tu la yg owg tawu pasal myra..hikhik :)
bodek mr naqi kn mmg pandai.. :p
iskk..op coz la pujian...

oneyani said...

ahahah rase macam dah buat ler=p

13d4 a.k.a MIE said...

WAHAHAHAHA~ mekasih.. sikit g aku jawab!! tungguuuu~

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

yani..kalau rase makne nye lom wat lagik..:p so buat la eh..kekeke
sham.. jawab naaaaa.. :p

Zonan said...

niena busukkkkk!!!!!!!!!!!

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

ces..!!! datuk k...org wangi taw..:p

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers