Di taja OLEH:

11/06/2010

:: Aktiviti Di KG ::

Salam all, happy deepavali... :) kepada semua kaum hindu.... smoga anda meraikan perayaan anda dgn susana yang meriah.. (Hiks mmg meriah gilers)...

Sempena deepavali nih aku n akk aku pulang ke kg halaman... sbb nk menolong aper yang ptt di kg..al maklum la mama tgl berdua jer dengan angah..hihi...

Okeh la nak dijadikan cerita...Pepagi lagik kakak aku dari putrajaya da gerak ke Sentul utk gerak balik kg ngn aku...tapi disebabkan parking dekat area umah aku full so aku pon xbawak la balik kete..kete aku tuanng aku la bawak balik..kan aku da mention tadi kakak aku da on da way dtg ke Sentul nk balik ngn aku.. so aku call la tunang aku tu..nk soh anta kete kt uma la kan...tapi jam petama aku call...senyap xbejawab...jam ke dua aku call pon same jugak...so kesimpulan nyer..mmg die xbgun2 tido..sampai sudah ler...so aku pon decide..seb bek kakak aku dtg ngn laki die..so ktorg pon gerak la p ke umah tunang aku...seb bek aku de kunci spare...dgn laju nyer aku trs rembat kete sendiri..hiks

Hurrrmmm so selamat la aku merembat kete sendiri...n gerak trs sampi ke kg...xmo msg tunang aku..sbb die xsedo aku tepon die..hukhuk...majuk...haha :p (Jgn mara yer bucuk)...

So sampai jer umah..trs la jadi aktiviti pertama kami..mengemas bilik 1,2, n 3...wahhhh penat..hiks (Biorpon aku wat keje sket jerk)....

Bilik 1 tu asal nyer bilik abg long aku...tapi bese la..bilik depan..so di jadikan bilik pengantin..bilik asal aku bilik 3...so masuk aku nih..da 3 pengantin da... hihi syiokkk..hahaha :p
bilik 2 plak..bilik abg ngah aku..ptt nyer jadi bilik pengantin no.2 tapi xjadi..sbb die xbg..so tuka la pade bilik 3..so bilik tu jadi la bilik pengantin yg ke-2 plak... bilik abg aku...hihi...

opssss..u oll taw x..ni wedding...double wedding?? hiks.. aku kawen serentak ngn abg aku..hihihi hurrrmm... so tu jer la per yg aku nk update..hikhik :)...

Meh cni aku perkenalkan abg aku yg sengal.....

 ~~ Yeay... kami adalah bakal penagntin ~~
Hiks..!!

Niena_Shengal

2 comments:

~AmyLiana8886~ said...

kesian mere patah kaki..hehe

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

amy...hahha padan muke die..sape soh tido xhengat dunia...mmg marah la...hiks

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers