Di taja OLEH:

12/05/2010

:: Hari Jumaat yang Xtaw nk Buat apa ::

Heeee...mungkin agak lewat aku update blog utk ari jumaat,,,tapi xkire..nk story jugak :)

ok la..ari jumaat ari tu.aku ngn en.Hubby xp keje...malas plak rase kan.. sekali xp keje jadi sgt bosan di rumah..
n ktorg amik keputsan tgk wayang...hiks :P

memula booking la..ader 4 temapt aku booking yer la tkt xsempat nk p kan..so aku booking..
1 dekat pavilion 2 dekat BTS n 1 dekat wangsawalk...
heee citer yg aku book tu citer ngankung..hiks n satu lagi dekat BTS tu citer aku tak bodoh..
n ktorg wat la kptsn tgk citer kt wangsawalk...actually time yg aku book tu pon..
xpon nk amik tiket tu xsempat so aku tgk la citer pukul 5.30 pm..ngankung jugak la..hiks

So kesimpulan citer tu tetap besh n lawak giler :D haha...
aku dok lam tu pecah perut da rase..hiks :p

motip citer tu more kepada buruk nyer main nombor..haha...
antu lam citer tu pon lawak...ktorg dok lam wayang tu sampai abis credit la..sbb mase tgh credit tu ade selit2 part lawak lagik..hahaha (pesanan tuk org yg p tgk tu..tgk sampai abes k :p)

lepas jer abes tgk wyg tu..aku ngn En. Hubby p lepak makan char kue teow kt malis corner kt danau kota..hiks layan..igt nk p kt bunga raya tapi xbkk lagi mase aku p tu..so p la kt danau jer..

Lepas jer siap mkn..ktorg xtaw nk buat ape da..aku ckp la kt hubby.. lau balik comfirm jem. Jom la layan snuker plak..wahahaha...

En hubby pantang di offer lau men snuker..n secepat mungkin die call Mr Naqi (Boipren Myra) n adik kesayanagn dorg2 sume syam..hahaha

so layan la dorg snuker tu sampai kul 10 mlm aku dok menengok jer dorg men..so dgn secare sengaje aku snap gambr dorg..jom tgk aper dorg lakukan.hiks :D


Encik Hubby yg sgt perasan segak..~~~


Ni la adik dorg2 sume..~~SYAM


Ni plak en hubby ngah sedia nk shoot bola tu...haha MR Naqi tgk jer la yer hiks :p

n abes jer men snuker tu..kami lepak di Al-Azmi plak..sbb kawan en hubby dari rawang dtg nk lepak mkn same2..tapi aku ngn hubby da kenyang so kami minum jer la hihi :D

n kesimpulan nyer ktorg ballik dalam kul 12...baru la sampi ke rumah di cheras yg jauh tu..huhu ok tu la citer ari jumaat aku..hiks :D

Niena_Shengal

2 comments:

myranaqi said...

oooo..hubby aku erk yg ajak main snuker ni erk...mr.naqi sy xbgtau pun dia g main snuker tau...jht btl ar...smapi kul 2 myra tggu dia msj or tepon tp xde pun..huhuhu sedih tul ar..

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

heeee...jgn mara yer myra..die terlupe tu :)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers