Di taja OLEH:

10/22/2009

NEW..!!!

hi korang..ni adalah update layout aku yg baru jer beberape minggu yg lepas..tapi ari ni aku try lagi yg baru..ala beser la selere baru..wakakaka.. selamat la komen ape2 yg ptt..huhu..
ni yg beberape minggu lepas nyer layout..

hihi..aku amik mase lebey kurang half day nk cari mane yg seswai.. psatu terjumpe la satu layout yg chantek aku pon try la upload.. n ni la jadi nyer...

ni yg ari ni nyer layout..

So macam ner..?? aper pendapat korang?? sila la bg pendapat sket..tapi ni mungkin beser2 jer..adat la amature blogger..~lalalala.. (poyo plak)

hurrrmm..aku pon mcm da bekenan yg ni da..tapi ntah la..wat mase ni stay lu ar ngn yg ni..ok la kn..dari xde pape...hikhik

4 comments:

lina yasin said...

ok jugak...tapi macam dull sikit...x menyerlah sangat .....

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

yer ker..hukhukhuk.. ala beser la kak..saye budak baru belajr..hurrmm.. baru mule menapak..hikhik..mane yg ok..skng ker yg b4 nyer..??

Precious said...

Eh ok larrr ... Tepuk dada tanya selera!
Errr ... tak nak sama2 join kontes Free Handbag. Jomlah suka2 cuba luck.

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

thanks precious...
yer betul2..tepuk dada tny selere kn..hihi... ok nnt saye cube..still open skng kn..

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers