Di taja OLEH:

10/09/2009

Skali Web Services sdn.bhd

"Ade pe kt name company ni..?? huhu.. aku benci la company ni..
da la bg gaji lmbat.. tapi sume mende nk cepat.. buat OT claim nyer ciput jer..baik xyah wat ot..huhu.."~ngeeeeeeee (minx ampun lau de yg terase =p)

hurrrmmm..begitu la situasi nyer pabila ader yg bekerja di bwh satu company ngn aku... klu xde alasn sume ni mmg xsah... haha.. tapi ini la aku nk bercerita kejap...(cite sedey ni taw)

tadi saje bersinggah sane kt blog cinta hurrrmmm..tetibe ternampak satu entry yg amat menarik minat aku utk aku cite kt dalam diary alam maya aku nih..hurrrmm...

yg sbnr nye..company tmpt aku bekerja ni bagus..memberi ruang utk anak melayu kembang kn bakat yg ade dalam diri masing2.. dan sesungguh nye aku berbangga bile aku dpt tau aku bekerja ngn company yg majoriti nye adalah melayu..dalam bidang ICT lak tu..ssh sbnrnyer nk jmpe company ni..
dah hampir 2thn aku ader kt SKALI nih...hurrmm byk pengalaman yg pahit manis yg aku dpt.. andai kate aku terpakse meninggal kn SKALI ni..tu hnya la aku mendapat peluang kerjaya yg lebih baik mungkin..kalau x..aku tau aku akan tetap setia di SKALI...hihi..

kenagan terlalu byk dgn SKALI nih..antara yg paling bermakne dalam hidup aku.. aku jumpa dgn tunang aku..(aku yg ngorat die) yg merupa kn senior aku dlm company ni..walupon senior beberape bulan awal jer..hihi..=) tapi aku sgt menghargai..
aku jugak dpt kawan2 yg sgt best kt SKALI ni..yg memahami.. sekepale..same2 giler..same2 enjoy...mmg happening la...
klu mmg aku terpakse tgl kn SKALI nih..aku akan sgt rindui SKALI..huhu..terlalu byk kenangan bersame SkALI..terutama bersame team usability IA... u all so rock..I wish hbgn antre kite sume akan kekal selamanya...amin...

nota: sori tepanjang lak entry nih..saje nk luah perasaan..~lalalalala (bajet bagus)

4 comments:

Anonymous said...

sush x keje ni?
interview susah x?

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

Anonymous : hurrmm ssh x keje nih..maksud nyer keje yg saye tgh buat skrg la eh? keje xssh mane pon..kalau da set dalam kepala ssh..so jadi la ssh.. hurrmmm.

interview.. xssh mane pon..same jer mcm interview2 di company2 lain..:)

Anonymous said...

goodluck ye kije ctu..sy dh kije ctu sejak mula2 dibuka agi..masa tuh hanya duduk bersila je..takde kusi meja agi tau..sy bekas APM utk negeri Perak..bwh En Suhaimi..haha..teka la..siapa saya..haha

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

Anonymous said...
haha....da nk abis contract da..lalala xsaba ase nk rembat pc nih..hiks.. :)
hurrrmmm...rase2 nyer knal jer..lau perak...antare 2 org...lau xsiva..komfem la zul..hiks :p

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers