Di taja OLEH:

11/03/2009

10 Bukti yang Perempuan ni rumit..

Aku pon xsure la samade btl atau tidak semua nih..korang sume sebagai pembaca yang menentu kan segala nya.. =)


1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu cuba untuk "mengorat" dia.
Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong. "bajet macho"..hahahah


2. Jika kamu berpakaian segak, dia fikir kamu cuba untuk menggoda perempuan lain.
Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.


3. Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu tak pernah dengar cakap dia.
Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu dah bosan dan mula lah nak mengungkit. aduss....


4. Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan cari "point" untuk jatuhkan kamu.
Jika dia yang lebih pintar, dia bilang "ewh nak melawan pula".


5. Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba menggoda kamu bermati-matian.
Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk bermain kayu tiga. kesian lelaki.


6. Jika kamu share masalah dengan dia, dia akan dengar tapi dalam hati "tu masalah kamu".
Jika tidak, dia tuduh kamu merahsiakan sesuatu daripadanya.


7. Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang yang tidak memahami.
Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat..ciss!!


8. Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai dan di "level" sebagai lelaki penipu.
Jika dia yang ingkari janjinya, dia akan memberi 1001 alasan untuk "cover" haha...


9. Jika kamu menyakitinya, kamu dianggap kejam dan dayus.
Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar untuk dijaga hati. ada pula macam tu.

10. Jika perempuan (hawa) yg membaca ini, mereka pasti bersumpah semua
ini tidak benar..hahahahahahahah

MEMG XBTOL PON..XSEMUA POMPUAN MCM TUH.. KDG2 LELAKI YG LEBIH RUMIT....




nota: hurrrmm..aku bukan la perempuan yg mcm tu..tapzaman sakng nih laki yg lebey rumit berbanding perempuan..aper pendapat korang..??

No comments:

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers