Di taja OLEH:

11/02/2009

Cafe Rasa Utara..???

huh nape lak ngn cafe tu..?? huhu.. ade per kt cafe tu..nape masuk lam entry aku kali nih..?? hurrmm..nape yer...hihi...
ni la name tmpt keje baru aku..lalalalala..hikhikhik..
Untuk pengetahuan semua.aku bukan la berenti keje pon..aku cume buat part time.. dekat cafe rasa utara ni jer..
hah..!! aper..?? tmpat kat mane..?? hikhik..korang tanya la sendiri uncle google tu..aku namo citer..hahaha..
aku keje kt c2 ngn rica..hihi..beshhhh.. kawan die yg offer ktorg..kire ok la..dpat menampung kehidupan aku selama seminggu..ye la kan dari mengnggu duit gaji dari tempat aku keje ni yg xpnh2 dpt..baik aku wat part time dapt plak gaji minggu..hikhik..ok la tu..aku dpt gaji ari ahad..walupon aku keje sabtu ngn ahad jer pon..
hurrrmm..per yg korg nk taw pasal keje part time aku ni..sila la kemukakan soalan korang..aku sedia menjawab..haha..tu pon kalau aku rase dah hebat sgt utk bg jawapan..hihi...


..::Rica & Niena::..

..::Berposing sebelum start keje::..
..::Aku nk angkat makanan mase ni anta kt customer::..

5 comments:

Putra Al-Maliki said...

nina keje part time sebab gaji lambat masuk ker? hehe

myranaqi said...

bgs2 lina satu tindakan yg drastik..
keje rjin2 erk...
nnti dpt duit byk3 leh blanja mira plok kn...hhahahaah
jgn main2 tau wt keje btl
jgn amik gmbo je ngn si Ric 2...huhuuh

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

to putra: hihi..lebey kurang la mcm tu..lau gaji masuk ontime pon..mungkin akan i buat jugak keje ni kot..sbb cari duit lebey..hihi

to mira: hikhikhik....sgt tertekan la mira..huhu.. insyaallah kalau ader duit lebey ok..

Umira a.k.a umiey said...

nina keje part time...bgus2...jgn mengharap kt 1 keje jer...xberasap dapur 6t

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

hihi..yer umi... xpnh mengharap pade satu keje pon..hihi..mmg sejak dulu xberasap dapur tu pon..hahaha

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers