Di taja OLEH:

11/20/2009

Good Or Sad News For me..???

Salam semua blogger..
lame nyer aku xupdate blog aku ni.. huhu..minx maaf banyak2 ok..sbnar nyer aku terlalu banyak keje yg perlu di setel kn sblm raya aji nih..sbb tu mcm bz sgt2 tu..

hurrrmm..ok la berbalik pade tajuk asal, aku xsure nk ckp yg ni good / sad news untuk aku. Sebab nya aku baru dapat berita yang menyatakan yg my sis at opis baru jer bertunang...huhuhu so sad sbb baru dpt taw ari nih..sungguh kijam itu kakak la..huhuhu =(

Tapi pade aku sgt best sbb die bertunang kan..mesti la srnok.. besh2..ader da org yg bertunang same ngn aku..~lalalalalala

hurrrmmm.. walau pe pon yg jadik aku taw yg kakak itu mmg nk ckp..cume xberkesempatan nk bgtau..hihi.. "betul x kak..??"...

ok la ader sikit ucapan dari aku utk kakak...

"kak.. tahniah sgt2..xpe la kn..bertunang jer kan..yg penting akk da bgtau kt org.. jgn nnt nak kawen xbgtau org gak..siap la kakak...xmo kawan..hihihi.. semoga berbahagia yer kak... jgn kawen pon senyap2 gak taw..geget kakak..~lalalalalala"

utk kakak...
-nama di rahsia kn atas permintaan-

4 comments:

myranaqi said...

ala...
rahsia ke?
nk th jgk bleh x?
wtpe nk rahsia2 ni x syok ar..hihi..
nina tlg bgtau erk...

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

ala mira..huhuhu
ni atas permintaan tuan punye diri la..huhuhu..
die ckp..tgu thn depan..huhu..
so mmg xleh nk bgtaw la..huhu..
teke jer la sesape eh..hihi =)

Putra Al-Maliki said...

nina pulak biler nak kawen> hehe.. =)

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

erk..putra...me..??
hihihi..next year insyaallah..okeh.. =)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers