Di taja OLEH:

7/21/2010

Luahan rase 3 sahabat..

Salam kawan2...hari nih di facebook si die jadi tmpat luahan rase kami bertiga..iaitu awek2 kawan si die yang merupakan housemate si die jugak...
awek2 tu adalah.... amyliana, myra n aku la..

kami meluahkan ketidakpuashatian kami kepada mereka bertiga yang merupakan housemate... wahhh kami rase sgt tidak puasati ngn boipren masing2..

sejak akhir2 ni kami bagaikan ditinggal-tinggalkan ajer.. perubahan melanda diri mereka...apakah sebabnyer..?? kami mmg xtaw..tapi kami ber-3 sgt la sedih..sebab kami tidak lagi merasa di peduli lagi.. dorang seperti endah xendah dgn kami..

aduhhh...sedih nya.. sob..sob..sob..

nota kaki terjatuh: amy n myra apa yang patot kite lakukan.sedey la mcm nih..hukhuk

Niena_Shengal

8 comments:

myranaqi said...

huhuhu..lega rs leh luah kn tau..suke2..pe yg bleh kite lakukan skrg ialah bersbr je kn..kite dh luah sume kn kt FB 2...tp klu diaorg still xfhm gak xth ar nk kate pe kn..huhuhu..
sedih2...sedih mmg teramat sedih2...

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

myra..btl3..lega rase biler dah luah ngn kwn2 yg merasi perkara yang same..pe yg kite harapkan dorang fhm la kan...jangan la abaikan perasaan kite kan...hope dorg taw yang kite xpenah abaikan perasaan dorang..

myranaqi said...

btl 2 niena...nk luah kn pd dia..mungkin dia xkn fhm..so ngn cara luah mcm ni hrp2 dia fhm ar kn...pe2 pun kite hrpkn yg terbaek kn utk hubungan kite,,

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

ntah fhm..ntah kn tidak...kite pon xtaw..rase mcm da xfhm da...huhu
harap xde ape2 yg teruk berlaku...:)

~AmyLiana8886~ said...

huhu..sedih mmg sedih..sakit ati pun ada..tp tu lakan..fahmi ok je skrg ni..alhamdulillah la..

jenis amy, xsuka luah dlm fb sgt sb takut org baca org kate nape nati..lgpun mesti dorg akan rase tercabar..sikit2 tu blh r..

kalau amy xpuah ati biasa amy akan tulis msg panjang giler2 sapa berpage2..pah tu gerenti ok..dia nk pk ke xnk ke tu hak dia la kan..yg penting kita dh lepas..

harap sgt kta ber3 ada jdh dgn dorg2 tu..sama2la doa yer..

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

hurrrmm... tu la amy..ikut kn dulu mmg xsuke luahkan ape2 kt fb nih..tapi sejak akhir2 nih..die makin xamik dulik da..tu yg sampai jadi mcm tu..

tapi xper la..kite masing2 ader care masing2 kan..so yg penting kite jage hubungan kite..insyallah..kite ber3 ader jodoh ngn sorg.. :)

~AmyLiana8886~ said...

insya Allah nina..hihi..

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

hihi..yup insyaallah..:)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers