Di taja OLEH:

7/14/2010

Malam tadi..

Malam tadi adalah mlam yang paling x best.. aku kene marah teruk..aku nanges teruk..org kalau dok jauh2 mesti la biler call tu ckp syg rindu sume nih..aku x..aku marah2..pastu aku yg kene marah balik...mmg selalu mcm tu jugak..
tapi malam tadi.. paling teruk die marah aku.. aku mcm org giler...
aku rindu, terlalu rindu kt die..rindu sgt...tolong la fhm perasaan ni syg..

all my love only for you dear.. :'(

4 comments:

~AmyLiana8886~ said...

sabar ye nina..mmg kadang2 kalau kita rindu tu kita akan marah dia..konon nk bg dia pujuk tp last2 kita akan ken..mmg cmtu..hihi

Amalina Ali said...

sbr ye syg. ni semua dugaan bercinta. same la mcm aku jugak. jauh2 mmg asyik nk gado. tp, jgn amik serius semua ni. gado2 ni semua akan jadikkan kite lebih matang dan bertambah rindu pada si dia. caye la.. =)

take care ye.

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

amy..hurrmm.. tu la..mse gado mcm2 kuar..xsyg la itu la ini la.. tensen la..sbb perasaan ni sgt xdpt di bendung lagi..huhu

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

nana.. huhu dugaan nih berat arr..aku xsuke gado2 mcm nih.. kalo gado mcm nih mulut aku aku suke ckp lepas..huhu xsayg mulut btl aku..huhu sedey taw...huhu BTW thanks ye na..

take care 2.. :)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers