Di taja OLEH:

5/05/2010

Apa yang korang lakukan dulu biler sampi kt opis..??

Salam 1 Malaysia sume..!!!!

ari ni aku nak story pasal kegilaan aku sekarang.. :)

tapi 1st skali aku nk tny ngn korang² sume.. hoho ye la korg yg tgh berblog walking tu la la yg tgh bace post nih..sape ag.. huhu

korang selalu sampai opis awal² pagi tu wat per dulu..??
1) FB
2)Bekfast
3)Cek email dulu ka?? (Rajin nye korang)
4)Gossip (sllu gegurl kan..huhu) 
5)Masuk bilik air... :)

Korang rase yg mane korang akan lakukan sebaik masuk opis.?? hikhik

korg tanye aku ker?? hihihi mesti la aku akan jawab..masuk² opis pepagi tu (tu pon lau sampi pagi la) aku on PC lu..pastu mende pertame aku wat bkk FB..hahaha
ari²...tertalu taksub plak aku rase.huhu  (walaupon kenyataan)

aku lepas bukak FB tu..aku akan melayan games² yg aku aktif dulu..korang rase game ape yer?? hihihi 

Hotel city....
warrgghhh masih belum berkembang dgn maju... mai² add.. hihihi

Tiki Resort..
Org len da beli resort baru da..aku masih merangkak daa..huhu add la aku.. :)

Towner..
Yang ni baru jer lagi terjebak..:) masih memerlukan jiran yg ramai..add la yer :)

hehehe..tu la die..3 games utama aku..yg menjadi kegilaan aku skng nih..sapruh hari yg pagi tu..aku menghabiskan dgn 3 game nih :)..lps siap 3 ni baru la wat kije..lalalala
teruk btl kn :)

ok itu jer maw citer..
jgn lupe kasi feedback ok :)

 

4 comments:

ellis suriyani said...

masuk je opis..bukak pc..then bukak nuff..then bukak blog..hahaha..keje las skali.. :P

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

ellis tu bese la kn :) nuff n blog xdpt di pisah kan..:) keje op coz da last 1..:D

shidah said...

kita punya lak, msuk opis buke blog n bg nuff ubat sbb asik tdo jer.. nuff kita xchat..muahahha

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

alalala...cian kt nuff die... bg mkn ubat manyak² taw..kasi sihat cpt sket..:)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers