Di taja OLEH:

5/14/2010

Contest SUNYUMAN PALING MENAWAN...

Salam semua bloggers..:)

ari ni xtaw nk buat ape..lepak² jap..tetibe buat blogwalking p usha blog chentazetty  ngah wat contest.. tetibe rase nk join.. ok maw join... :)

ok ini syarat² contest..!!!

1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur. (Umo 24 thn hihi)
2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat* (Da masuk da gamba sorg²)
3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) (Lebor abis da senyum tu :) )
4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k) (mmg gambo sorg jer xde org laen da kt c2..:) )
5:mestilah menjadi follower miss chentazetty (Da follow da..:) )
6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... (Entry Khas untk contest nih :) )
7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...


Tarraaa...!! ni la senyuman aku yg paling lebar.. menawan x..?? :)
aku suke senyum.. sebab senyuman itu sedekah.. 
so mari la kite senyum bersame².. :)

kawan² yg kene tag adalah:
1) myra
2) umie
3) Yani
4) nana

korang kena la buat contest pasal nih yer...maceh sume :)



to cik chentazetty...thanks adekan contest nih..saye mencuba nasib..:)..


4 comments:

myranaqi said...

dh jwb dh...huhuhu

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

ekeke...gud luck myra..:)

fndrocka said...

salam 1senyuman.haha.senyum dalam gelak buat pa

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

fndrocka...salam 1senyuman gak :)
ala semula jadi la..nk buat mcm ne.yg penting iklas..:)

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers