Di taja OLEH:

5/20/2010

KONTES AKU . MUNCUNG & GEDIK

Muncung n Gedik mmg da da jadi simbolik aku lau aku begambo...jadi xssh la utk mencari gambo tang muncung macam itik + gedik tu..kuikui...
ok² aku jumpe contez ni..so aku nk join la dengan bangga nyer..:D aku jumpe kontez ni mase tgh jalan² so jumpe la blog cik yani so dgn bersesar hati saye nk join kontez nih...



Ni adalah syarat² yg die bagi :) :
  1. menjadi followes tegar missyaniabdullah.blogspot.com -- yeay suda tegar :)
  2. mesti pix single...capel² direject sama skali.. -- Yup pix Single + edit
  3. dalam pix tu mesti muncungkan mulut..hehehe...xkisahla cam ner pun ..nak herotkan mulut pun boleh haih...( trend budak2 skung muncung mulut bila bergamba ..kemain lagi ) -- Komfem dah muncung tu..:)
  4. anda perlu komen kenapa anda suka pic itu oke -- okeyh da
  5. korang kena letakkan pic korang yng kiut miut ( mulut muncung oke ) dalam blog korang then sertakan skali ngan link belog missyani ni oke.. --Oke
  6. korang kena copy gamba kontes ni & letakkan pic kontes ni di side bar belog korang -- Oke
  7. sekiranya korang berminat korang leh komen di bawah entry ini oke..no need to komen kat shoutbox..susah...letakkan skali url belog korang.. -- Oke
  8. kontes ini bermula 13/05/2010 until 26/05/2010. -- 20/05/2010 lagi 6 ari...
  9. terbuka kepada semua

Dan gamba yang aku petaruhkan adalah.......


Yeay...!!! ini la die muncung itik di mane².. saye suke gamba ni sbb saye nampak gedik..huisshhh.. saye mmg suke la gamba ni... akekekeke

Gud luck niena..yeay..!!! :)


4 comments:

oneyani said...

wah da abes..aku baru tgk daa contest ni..huh!

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

yani...yg ni still ader la..kontes ni abes 26hb...

* MissYaniAbdullah * said...

dear...come around to looking ur pix..
waaahh i like...
gamba sesuci murni mengalahkan cikgu murni...
pasti cikgu murni suka..kikikiki

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

miss yani: thanks sudi dtg menjenguk..
wahhh... cikgu murni suke..kikiki ade harapan menang nih..kikikiki :p

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers