Di taja OLEH:

5/18/2010

CUP CAKES...!!!

Salam kawan² blog ku...

 


Korang suke makan cup cake x..?? ala yang comey² tu.. :)
Actually kawan aku baru memulakan perniagaan nyer sebagai pembuat cup cakes yg sgt comel dan sedap... n kebetulan blog die baru siap - CUP CAKES

Ikutkan sume org akan ckp cup cakes ni same jer rase nyer..
uissshhh idok la gitu.. aku baru dapat rase cup cake tu smlm hurrrmmm sedap..menikmati sehingga menjilat jari.. bak kate Datuk K hihihi

tapi kesimpulan nyer cup cake nih..mmg sdp.manis nye mmg menepati citerase aku...n harga nye berpatutan la...:)

so kawan² jom la ramai² membeli cup cakes kawan aku nih... :)

1 comment:

Creamy Cupcake said...

haha thanks dear sbb promote cupcake aku.. aku br je bace post ko nih! sesape yg nak order kat aku, meh le masuk blog aku yer.. yummy! aku br jer post pic br. strawberry cupcake yg buat korg telan air liur =p' slurp!!!

..::OuR JouRneY::..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers